Tietoja jäsenelle yleisesti:

Media-avustajat ry:ssä mukana oleminen on mielenkiintoinen ja mieltä avartava harrastus, jossa pääsee tutustumaan itse sinne ”kulissien taakse” ja pääsee seuraamaan näiden asioiden tekemistä sellaisesta näkökulmasta, johon ei yleensä ole tavallisesti mahdollisuus päästä.

Media-avustajia tarvitaan koko ajan ja meitä avustajia käytetäänkin erilaisissa televisiosarjoissa, mainoksissa, elokuvissa taustahenkilöinä sekä mm. musiikkivideoissa, teattereissa sekä myös mm. televisio- ja media-alan oppilaitosten yhteistyökuvioissa ja mm. esimerkiksi opiskelijoiden lopputöiden ja lyhytelokuvien ”näyttelijöinä” ja taustahenkilöinä.

Netissä olevan Avustajakuvaston kautta tuottajat, Casting-vastaavat, apulaisohjaajat, jne. eli siis toimeksiantajat etsivät sopivia henkilöitä erilaisiin tuotantoihinsa.

Toimeksiantajat/työnantajat huolehtivat korvauksen maksamisesta. Yhdistys välittää myös tekstiviestein jäsenistölleen tietoja yleiskeikoista, joiden yhteydessä yhteydenottotavat ja -tahot kerrotaan tapauskohtaisesti erikseen.

Lisätietoja asiasta saa yhdistyksen toimijoilta avustajapalvelu(at)media-avustajat.fi

Jos kiinnostuit, voit liittyä täysivaltaiseksi jäseneksi toimimalla avustajaksi liittymisen vaatimalla tavalla.

Maksettuasi liittymis- ja jäsenmaksun, olet yhdistyksemme täysivaltainen jäsen.

Täysivaltainen jäsen saa tietysti nimensä ja yhteystietonsa tilaajien nähtäville tuonne Avustajapalveluun oman profiilin tiimoilta, mutta lisäksi täysivaltaisella jäsenellä on oikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin koulutus-, tutustumis- sekä virkistystilaisuuksiin. Esimerkin omaisesti tälläisiä tilaisuuksia on aikaisemmin järjestetty mm. huvitoimikunnan toimesta ja yhdistyksen kanssa on käyty retkellä Viikinsaaressa, otettu osaa erilaisiin koulutustilaisuuksiin eri kouluttajien ja eri aihepiirien tiimoilta, ollaan pidetty tutustumistilaisuuksia teattereiden kulisseihin ja muihin mielenkiintoisiin tuotantoihin sekä ollaan pidetty pikkujouluaikaan ns, pikkujoulujuhlat yhdistyksen tarjoaman syömisen merkeissä. Eli jäsenelle on tarjolla oman aktiivisuuden puitteissa paljon muutakin kuin pelkkää tuotannon edustajan yhteydenoton odottamista!

 

Keikkapalkkiot:

Keikkoja on monenlaisia ja niin  on niistä maksettavat korvauksetkin. Eräillä toimijoilla on perustaksa ja kilometreistä ja/tai matkoista ei makseta. Mainokseen jos pääsee, niin palkkiot voivat olla hieman suurempia. Tämä on aina kulloinkin tapauskohtaisesti siis Avustajan ja tilaajan välinen sopimus ja kannattaakin siis olla tarkkana asian suhteen.

 

Ilmoittautumiset koulutuksiin ja tapahtumiin:

Yhdistys järjestää aina aika ajoin erilaisia koulutus- yms. tapahtumia jäsenistölleen ja näihin tapahtumiiin tulee erikseen ilmoittautua. Ilmoittautumiset koulutuksiin ja muihin tapahtumiin tehdään kulloinkin erikseen ilmoitettavalla tavalla (yleensä yhteyshenkilölle, jonka nimi tiedotuksen yhteydessä mainitaan).