Avustajaksi liittyminen ja avustajana toimiminen:

Avustajaksi liittymisen yhteydessä käytetään omaa sähköpostiosoitetta henkilökohtaisena käyttäjätunnuksena. Lisäksi järjestelmä määrittelee sinulle nelinumeroisen jäsennumeron, jota käytetään kun maksetaan jäsen- ja liittymismaksu.

Avustajakuvastoon luodun profiillin avulla yhteystiedot sitten välittyvät toimeksiantajille ja he pystyvät selaamaan avustajien tietoja ja ottamaan yhteyttä suoraan tarvitsemaansa avustajaan.

Avustajaksi haluavan tulee maksaa littymis- ja jäsenmaksut yhdistyksen tilille.

Kortistonhoitajalle tulee lähettää myös allekirjoitettu paperimuotoinen liittymiskaavake ja alle 15-vuotiailta myös huoltajan suostumus avustajaksi toimimiseen.

Liittymismaksu on 10 € ja jäsenmaksu on 25 € yli 14-vuotiaat eli 14 vuotta täyttäneet/kuluvan kalenterivuoden aikana täyttävät 4-14-vuotiailta jäsenmaksu oli 10 € / vuosi. Mikäli on alle 4-vuotias, niin pääsee mukaan pelkällä liittymismaksulla 10 € ja ensimmäinen vuosimaksu laskutetaan sinä vuonna, kun täyttää 4 vuotta.

Maksa liittymis- ja jäsenmaksun (käyttämällä viitteenä omaa henkilökohtaista jäsen-/viitenumeroasi (se löytyy uusitun Avustajakuvaston tiedoista ja se muodostuu jokaiselle automaattisesti palvelun kautta). Jäsennumero näkyy siis Avustajapalveluun luodun oman profiili tiedoista).

Maksu maksetaan yhdistyksen tilille:

Nordea Pankki
Media-avustajat ry
IBAN FI79 1148 3000 2061 72
BIC NDEAFIHH

Liittymismaksun maksamisen jälkeen (Media-avustajat ry:n pankkiyhteystiedot yllä) sekä lähetettyäsi allekirjoituksellasi varustetun liittymiskaavakkeen Kortistonhoitajalle (yhdistyksen osoittetiedot  alla) sinun tulee muodostaa viimeistään tässä vaiheessa itsellesi henkilökohtainen profiili Avustajakuvastoomme (käyttäjätunnuksena profiilin luomisen yhteydessä käytetään omaa henkilökohtaista sähköpostiosoitetta).

Profiilin luominen onnistuu seuraavan linkin kautta: Avustajapalvelu

Yhdistyksen osoitetiedot liittymiskaavakkeiden toimittamista varten. Kortistonhoitajalle kannattaa ilmoittaa, että paperit ovat tulossa, se nopeuttaa asioiden hoitamista.

Media-avustajat ry
c/o Jaana Mäkinen
Peltovainionkatu 12 A 6
33400 Tampere
 
Täyttämällä ja lähettämällä Kortistonhoitajalle paperisen Hakulomakkeen sekä luomalla oman profiilin Avustajapalveluun hyväksyt Media-avustajat ry:n säännöt (sivun alareunassa linkit sääntöihin) ja avustajille tarkoitetut ohjeet.Muista, että alle 15-vuotias tarvitsee lisäksi huoltajan allekirjoittaman suostumuslomakkeen liitteeksi (Huoltajien suostumuslomake).

Näiden toimien jälkeen sinut hyväksytään yhdistyksen täysivaltaiseksi jäseneksi ja kuvasi sekä yhteystietosi saatetaan salasanasuojattuna tilaajien  ja toimeksiantajien nähtäville. Sinulla on näin ollen siis mahdollisuus saada avustajantehtäviin liittyviä yhteydenottoja heiltä suoraan.

Omien yhteystietojen ja muiden tietojen muutokset:

Varmasti tulee tarvetta oman profiilin päivittämiseen aika ajoin ja siksi esimerkiksi: osoitteen, sähköpostin sekä puhelinnumeroiden muutokset on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi itse suorittaa. Muutokset tulee tehdä sekä Kortistonhoitajalle, että suoraan omaa profiilia itse päivittämällä (omien tietojen muokkaus), jotta muutokset menevät oikeisiin paikkoihin ja mm. yhdistyksen lähettämien viestien perille tuleminen voidaan varmistaa myös jatkossa!

Kortistonhoitajan sähköpostiosoite: avustajapalvelu(at)media-avustajat.fi

Yhdistyksen säännöt ja rekisteriseloste:

Säännöt sivu 1
Säännöt sivu 2
Säännöt sivu 3
Säännöt sivu 4

Avustajapalvelu:

Seuraavan linkin kautta pääset muokkaamaan omia tietojasi:
Omien tietojen muokkaus

Mikäli olet unohtanut tunnuksesi voit uusia sen tuon palvelun kautta.