Ajankohtaisia asioita ja tapahtumia:

Yhdistyksen vuosikokous:
Media-avustajat ry vuosikokous 2018 pidettiin lauantaina 10.3.2018 alkaen Tampereella Pääkirjasto Metson Pihlaja-salissa!

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja päätettiin jäsenmaksujen suuruudesta (nykyisin aikuiselta 20 euroa/vuosi). Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Jaana Mäkinen. Jäsenmaksujen maksamisesta lähetetään lähiaikoina avustajille SMS-viesti ja tarkemmat maksutiedot. Eräpäivä jäsenmaksulaskulle on jälleen maaliskuun lopussa eli 31.3.2018 tienoilla.

Avustajakuvasto
Media-avustajat ry sai toteutettua taannoin uuden Avustajakuvaston yhteistyössä ammattilaisten kanssa ja nyt kaikkien avustajien olisi syytä ensiksi käydä päivittämässä omat tietonsa ja kuvansa uusittuun Avustajapalveluun. Salasana on se, jonka olet aikoinaan vanhaan palveluun luonut, mutta ei hätää, jos olet sen unohtanut, koska sen voi uusia helposti nykyisin tuolta Avustajapalvelun kautta. Käyttäjätunnuksena toimii jokaisen henkilökohtainen sähköpostiosoite. Mikäli on ongelmia asian suhteen, niin kannattaa olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: avustajapalvelu(a)media-avustajat.fi. Tästä asiasta tullaan laittamaan tiedotusta tekstiviesteillä totuttuun tapaan avustajille ja myöhemmin asiasta infomoidaan myös tilaajia.

Haluatko avustajaksi?

Tarvitsetko avustajia tuotantoosi?